saboo Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Cóż,niespodzianka wygląda na 64 PP z Grudziądza.3 guziki,hak,zapiaszczacz do mausera.No i Orły.Uffff,miejsce wstrzelone na domysł,nic tu nie pasuje na logikę,10 m od września wychodzi rur od PF z 44,Zwariowałem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a-1IDJ0o22Mkrótka historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Zajebiste trafienie ;) a tym bardziej ze o wrzesień dziś nie łatwoPzdr Der Szpadel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Piękna sprawa.Jakie województwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 A tam województwo-rzut beretem od Grudziądza:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 a tak poważnie,odpowiadając na pytanie kolegi saku39 jest to województwo kujawsko-pomorskie.Dokładniej,granicą pradoliny Wisły z Borami Tucholskimi.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Mam nadzieję że jakoś filmu jest znośna :)A orzełki pikne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Daj fotki jak przemyjesz wodá Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2011 nie mam możliwości.brak cyfrówki plus koniec urlopu i powrót do pracy.Orlice wstępnie oczyszczone zażywają kąpieli w oliwce.Jak wrócę do PL to zrobię zdjęcia,krańcówkę i jeden z haków mam ze sobą (drugi rozsypał się w rdzawy pył po wydobyciu)Jak tylko znajdę czas to zabieram się za delikatną elektrolizę.Bardzom ciekaw co ostanie się z tych drobnych stalowych pamiątek.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.