samgnus Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Witam! Informuję Kolegów i bez bicia przyznaję,że na innym polskim forum uzyskałem jakiś czas temu informację,że na stronie firmy Minelab w końcu" umieszczono instrukcję obsługi Minelaba E-trac w języku polskim,co pozwala nie tylko nabywcom z zagranicy korzystać,ale każdemu poczytać i zastanowić się nad tym sprzętem. http://www.minelab.com/emea/consumer/knowledge-base/product-manualsPozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 P.S.Myślę,że analiza tłumaczeń instrukcji pozwoli Kolegom na wnioski w kwestii rynków sprzedaży.Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Instrukcja jak dla mnie potrzebna jest tylko do zobaczenia co z czym się łyka najlepiej wykrywacz samemu poznać potestować wyciągnnąć z niego wszystkie mozliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 Co w niczym nie zmienia faktu,że każdy bez względu na motywy swego postępowania może się z tą instrukcją w języku polskim zapoznać i to w końcu bezpłatnie...:))Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Polityka producentów się kłania - niestety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 Prawda...Niestety nie mamy na to wpływu lub miewamy,ale tylko wówczas,gdy asz"rynek staje się atrakcyjny dla producenta.Tak,czy inaczej wynika z powyższego,że E-Trac się dobrze sprzedaje u Nas lub są na to perspektywy...No i oczywiście zamieszanie z instrukcjami Minelaba w wiadomym tłumaczeniu.Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.