41pp Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Możesz zamieścić to co Ci przesłałem, ja stary jestem i nie potrafię zmniejszać"! Upraszam Uprzejmie!??GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Przepraszam !Grzes jak zmniejszylem to nic nie widac :(Kombinuje jak inaczej zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Trochę OT, ale może podziel, na segmenty , gra" warta grzechu!Pozdrawiamgmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 dobra - rano bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Może imageshack.us ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Scan i krok po kroku... I jeszcze sobie licznik podkręcisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.