Krychu_Szprotawa Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć. Na pierwszy rzut oka przedmiot przypomina mi baretkę z okresu II RP.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć. Na pierwszy rzut oka przedmiot przypomina mi baretkę z okresu II RP.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 druga stronaPS. Nie wykluczam, że może to być fragment jakiejś odznaki, ale nie chce mącić i pisać głupot, więc zwracam się o pomoc do Was. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Na drugi rzut oka to jest spinka do mankietu koszuli z oderwanym zaczepem.C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 :-)C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Krychu_Szprotawa
Witam, proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć. Na pierwszy rzut oka przedmiot przypomina mi baretkę z okresu II RP.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdro!
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.