Krychu_Szprotawa Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Napisano 7 Kwiecień 2011 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć. Na pierwszy rzut oka przedmiot przypomina mi baretkę z okresu II RP.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdro!
Krychu_Szprotawa Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Napisano 7 Kwiecień 2011 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć. Na pierwszy rzut oka przedmiot przypomina mi baretkę z okresu II RP.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdro!
Krychu_Szprotawa Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Napisano 7 Kwiecień 2011 druga stronaPS. Nie wykluczam, że może to być fragment jakiejś odznaki, ale nie chce mącić i pisać głupot, więc zwracam się o pomoc do Was.
Catadero Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Na drugi rzut oka to jest spinka do mankietu koszuli z oderwanym zaczepem.C.
Pytanie
Krychu_Szprotawa
Witam, proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć. Na pierwszy rzut oka przedmiot przypomina mi baretkę z okresu II RP.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdro!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.