kempa Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Witam. Koledzy jakie macie opinie? Ja mam go od niedawna i jest tak jak się spodziewałem-można się zakopać po szyje na dużej cewce. Chodze w więkoszości na małej i ogólnie jestem bardzo ze sprzętu zadowolony. Ktoś z was ma i urzywa rame? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=midas&ws=txt&id_forum=1&forum=on Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Tak znam te wątki. Ale o ramie i jak to działa nic tam nie ma.więc prosze kolegów posiadających takowy sprzęt o wypowiedzi.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Nie spodziwałem się aż takiego odzewu. Normalnie nie nadąrzam z czytaniem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielw4 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 chodziłem z tym sprzętem 2 lata.Na drobnicę kompletnie się nie nadaję za to na militarkę grubszą jest ok.odłamki i zardzewiałe gwożdzie pokazuje jako kolor,ogólnie jak ktoś lubi kopać to sprzęt dla niego.Jeżeli chodzi o osiągi to miałem okazję ostatnio porównać go ze smętkiem i niestety ten drugi bije go potwornie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Kolego mozesz coś więcej powiedzieć pod jakim względem?zasięg,dyskryminacja,waga?jak jest nie zasmiecone miejsce to na drobnice się bardzo nadaje.ostatnio na małej cewce plombe rosyjską z ok 40cm wyciągnołem. Wiadomo że to sprzęt na militarke(na monetki delte planuje) ale z drobnicą daje rade. dyskryminacja jest taka jakby nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielw4 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 pod każdym względem Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 @danielw, czy miałeś kiedykolwiek Mídasa w ręce? Chyba że wg powiedzenia: maszyna gwizda a z obsługi...Zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.