kempa Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam. Koledzy jakie macie opinie? Ja mam go od niedawna i jest tak jak się spodziewałem-można się zakopać po szyje na dużej cewce. Chodze w więkoszości na małej i ogólnie jestem bardzo ze sprzętu zadowolony. Ktoś z was ma i urzywa rame? Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 5 Kwiecień 2011 Napisano 5 Kwiecień 2011 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=midas&ws=txt&id_forum=1&forum=on
kempa Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Napisano 5 Kwiecień 2011 Tak znam te wątki. Ale o ramie i jak to działa nic tam nie ma.więc prosze kolegów posiadających takowy sprzęt o wypowiedzi.pozdrawiam
kempa Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Napisano 8 Kwiecień 2011 Nie spodziwałem się aż takiego odzewu. Normalnie nie nadąrzam z czytaniem:)
danielw4 Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 chodziłem z tym sprzętem 2 lata.Na drobnicę kompletnie się nie nadaję za to na militarkę grubszą jest ok.odłamki i zardzewiałe gwożdzie pokazuje jako kolor,ogólnie jak ktoś lubi kopać to sprzęt dla niego.Jeżeli chodzi o osiągi to miałem okazję ostatnio porównać go ze smętkiem i niestety ten drugi bije go potwornie
kempa Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Napisano 15 Kwiecień 2011 Kolego mozesz coś więcej powiedzieć pod jakim względem?zasięg,dyskryminacja,waga?jak jest nie zasmiecone miejsce to na drobnice się bardzo nadaje.ostatnio na małej cewce plombe rosyjską z ok 40cm wyciągnołem. Wiadomo że to sprzęt na militarke(na monetki delte planuje) ale z drobnicą daje rade. dyskryminacja jest taka jakby nie było.
karabin Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 @danielw, czy miałeś kiedykolwiek Mídasa w ręce? Chyba że wg powiedzenia: maszyna gwizda a z obsługi...Zdrów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.