Skocz do zawartości

Midas-użytkownicy

kempa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Koledzy jakie macie opinie? Ja mam go od niedawna i jest tak jak się spodziewałem-można się zakopać po szyje na dużej cewce. Chodze w więkoszości na małej i ogólnie jestem bardzo ze sprzętu zadowolony. Ktoś z was ma i urzywa rame? Pozdrawiam
Napisano
Tak znam te wątki. Ale o ramie i jak to działa nic tam nie ma.więc prosze kolegów posiadających takowy sprzęt o wypowiedzi.pozdrawiam
Napisano
chodziłem z tym sprzętem 2 lata.Na drobnicę kompletnie się nie nadaję za to na militarkę grubszą jest ok.odłamki i zardzewiałe gwożdzie pokazuje jako kolor,ogólnie jak ktoś lubi kopać to sprzęt dla niego.Jeżeli chodzi o osiągi to miałem okazję ostatnio porównać go ze smętkiem i niestety ten drugi bije go potwornie
Napisano
Kolego mozesz coś więcej powiedzieć pod jakim względem?zasięg,dyskryminacja,waga?jak jest nie zasmiecone miejsce to na drobnice się bardzo nadaje.ostatnio na małej cewce plombe rosyjską z ok 40cm wyciągnołem. Wiadomo że to sprzęt na militarke(na monetki delte planuje) ale z drobnicą daje rade. dyskryminacja jest taka jakby nie było.
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie