X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Na wstępie chciałbym was poinformować że to ja jestem wolf13 tylko zapomniałem hasła a wiecie tu się hasła nie wybiera tylko oni wybierają e maila też w sumie zapomniałem także puki co jestem na nicku X3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 To fragmęt zdjęcia z filmu Kierunek Berlin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Niemcy konną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 A to zdjęcie mojego miasta czyli Tomaszowa Mazowieckie z roku 1959 pomnik KOŚCIUSZKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 A to zdjęcie z nudów sobie pokolorowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 A tu mi się wydaje że to Amerykańscy spadochroniarze ale nie jestem pewien ponieważ nie znam się na tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 To również zdjęcie z mojego miasta z placu Kościuszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 MG 42 WYMAITA!!!I polecam wam bloga takiego jednego fajnego zioma z mojego miasta tam właśnie publikuje takie fotki jak np to zdjęcie z mg możecie sobie pooglądać https://picasaweb.google.com/pawelkul.tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Wymiata wymiata tylko, że to MG34 a nie 42. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 @Tradytor Wiem miałem na myśli MG34 a napisałem MG42 xDDa tutaj kolejna zrobiona fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 X3- taka sugestia:1/ Co nam daje logowanieDzięki logowaniu można zarezerwować sobie swój unikalny login, który dodatkowo zostanie wyróżniony na forum.Po otrzymaniu hasła możesz zalogować się w serwisie a następnie zmienić hasło na własne. 2/ Przypomnienie hasłaE-mail Wpisz adres e-mail który podałeś podczas rejestracji. Na ten adres jeżeli istnieje w naszej bazie zostanie przesłane nowe hasło. http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=hasloPowyższe jest bardzo czytelnie i przystępnie sformułowane...2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 @Czlowieksniegu mówiłem E-Maila zapomniałem a do tego konta hasła nie zgubie bo mam zapisane w zeszycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Szklana kula podpowiada...Prosisz i masz:kamwit56@wp.plHasło do @ musisz już sam ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Dobry ziom tylko to było dawno i ten @ na bank mój ale to było wieki temu i jeszcze na wp zapomniałeś hasła? skorzystaj z odpowiedzi mogłem tam wszystko wpisać ale thx że pomogłeś może mi się kiedyś uda odzyskać wolf13 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 A tutaj Niemcy chleją bieber znaczy bimber :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Dobry strzał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Kolejna fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 A ten na przedostatniej fotce nie strzela czasem z naszego RKM wz.28 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 wino39@ Wiesz co trochę rozmazane ale myślę że to coś przeciw pancernego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 ładne (ja robiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Prawdziwa gwiazdka w śród zdjęć z okres WWII pewnie każdy to widział w stylu tapety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Waffen SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 to zdjęcie przed ostatnie (2011-04-06 20:28:26)to zdaje się I WŚ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 A po czym wnosisz? Chyba nie po hełmie,pojemniku na lufy do MG34 i skrzynce z prostym profilem klapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 @Hebda nie prawda popatrz na hełm m40 albo m42 a w I wojnie takich nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.