vojtaz2 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Witam, co o tym myślicie, proszę o id, fant nie mój, z góry dzięki na pomoc mojemu koledze i mojej ciekawości
vojtaz2 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Witam, co o tym myślicie, proszę o id, fant nie mój, z góry dzięki na pomoc mojemu koledze i mojej ciekawości
vojtaz2 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 tego fantu nie mam i nie będzie kolejnych fotek i mierzenia ale postarałem się zrobić dobre fotki. a to ma wielkość dzwonka do roweru
vojtaz2 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Tylko brak mocowań, więc nie wiadomo co to jest. Pozdrawiam
vojtaz2 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Kolego nie spisałem bo to było w lesie a ja nie miałem nic do pisania, nie pomyślałem nic, mam nadzieje że W się odezwie i poda co tam jest napisane
Weteran-39 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Może to być czasza od dzwonka mocowanie w środku pewno odpadło.
Question
vojtaz2
Witam, co o tym myślicie, proszę o id, fant nie mój, z góry dzięki na pomoc mojemu koledze i mojej ciekawości
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.