vojtaz2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Witam, co o tym myślicie, proszę o id, fant nie mój, z góry dzięki na pomoc mojemu koledze i mojej ciekawości
vojtaz2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Witam, co o tym myślicie, proszę o id, fant nie mój, z góry dzięki na pomoc mojemu koledze i mojej ciekawości
vojtaz2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 tego fantu nie mam i nie będzie kolejnych fotek i mierzenia ale postarałem się zrobić dobre fotki. a to ma wielkość dzwonka do roweru
vojtaz2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Tylko brak mocowań, więc nie wiadomo co to jest. Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Kolego nie spisałem bo to było w lesie a ja nie miałem nic do pisania, nie pomyślałem nic, mam nadzieje że W się odezwie i poda co tam jest napisane
Weteran-39 Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Może to być czasza od dzwonka mocowanie w środku pewno odpadło.
Pytanie
vojtaz2
Witam, co o tym myślicie, proszę o id, fant nie mój, z góry dzięki na pomoc mojemu koledze i mojej ciekawości
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.