Dąbek Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Koledzy i koleżanki muszę coś wam zakomunikować od września leczę się na raka płu.Bardzo w tym pomogła mi moja żona .Nie wiem czy potrafie jej to odwzaiemić Jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Przecież wiesz ( no, chyba że z pamięcią też problem )- nie raz rozmawialiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Ale nie wiem czy transport kamieni pod kolanami mi pomoże bo za takie numery sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Jak postępu w leczeniu? Udało się ubić gada w płucach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=695311#1333292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 O kurcze.....przepraszam, nie wiedziałem :(((( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 niedługo zapalę świeczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.