muri Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Stanowisko 15 cm schwere Feldhaubitze 18Miłego oglądania.http://www.youtube.com/watch?v=idKfn-_NIy0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Bardzo ładne te łuski. Kaliber raczej 160,2mm. Aż ździwiony byłem,ze wychodzą takie mosiężne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muri Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Proszę o przywrócenie tematu do Naszych odkryć. I o usunięcie głupich wpisów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 OKi ostrzegam, że kolejny durny wpis będzie skutkował odpowiednią nagrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Ładne łuseczki :).Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 ja też. ponieważ wykopałem taką ale stalową. pozdrawiamfanatyk wieprza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek88 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Ja niestety cały czas poluję na taką :(Ps.: Fanatyk Kochanie skołuj mi jedną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Z tego co wiem film wycofany z YT z powodu praw autorskich do muzyki użytej do animacji filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Niestety ale film zostal usuniety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 wrzuc jeszcze raz ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.