futernik Napisano 30 Marzec 2011 Autor Napisano 30 Marzec 2011 witam prosę o pomoc w identyfikacji tego chełmuktoś o wcześniej pociąnoł na czarnopo wychyszczeniu biała farba fluorescencyjna ładnie w nocy świecichodzi mi o wzór chełmu i jakie formacje używały świecących chełmówz góry dziękuję za pomoc
futernik Napisano 30 Marzec 2011 Autor Napisano 30 Marzec 2011 witam prosę o pomoc w identyfikacji tego chełmuktoś o wcześniej pociąnoł na czarnopo wychyszczeniu biała farba fluorescencyjna ładnie w nocy świecichodzi mi o wzór chełmu i jakie formacje używały świecących chełmówz góry dziękuję za pomoc
ktos451 Napisano 30 Marzec 2011 Napisano 30 Marzec 2011 Hełm na wzór M-34P.S. Czy po wojnie przerabiano niemieckie hełmy policyjne (M-34) na strażackie?
futernik Napisano 30 Marzec 2011 Autor Napisano 30 Marzec 2011 dzięki tyfus za poprawienie tytułu i kolegom za pomoc w identyfikacji. jak szybko się pisze to tak jest .
Pytanie
futernik
witam
prosę o pomoc w identyfikacji tego chełmu
ktoś o wcześniej pociąnoł na czarno
po wychyszczeniu biała farba fluorescencyjna
ładnie w nocy świeci
chodzi mi o wzór chełmu i jakie formacje używały
świecących chełmów
z góry dziękuję za pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.