Jump to content

Słuchaweczki

pako151515

Recommended Posts

Witam. Wiem, wiem było tysiąc, a nawet więcej tematów. Otóż chodzę od dłuższego czasu z X-terra 705 i słuchawki jak się zdaje grają w niej dużą rolę. Mianowicie wkurza mnie cały czas plątający się kabel, jej ciche sygnały i zachwiania które przez zwykłe słuchawki ciężko wywnioskować czy kopać. Po 4 wypadach jak się okazało X-terra zdążyła zarobić na słuchawki Koss-ur30 tylko pytanie czy są jakieś super czy po prostu cena jest super i nic więcej. Proszę o poradę ludzi mający jakąś iskerkę doświadczenia w tym temacie. Zdrów

Co to za zwykłe" słuchawki które posiadasz? Napisałeś, że już coś nakopałeś, raczej nie spodziewałbym się nadzwyczajnych rezultatów po drogich słuchawkach, przynajmniej u mnie nie było żadnej róznicy, sprawdzałem, obecnie mam zwykłe za 20zł, ale i wykrywkę mam mniej skomplikowaną. Jak już kupisz coś dobrego i drogiego, to napisz czy było warto.

Słuchawki są czasem niezbędne,tj.np.w nocy na polu sąsiada i to pod warunkiem,że blisko jego domu...:)))

A tak na poważnie...Tematem są słuchawki więc tylko o tym napiszę.Wiem,że jest wielu zwolenników słuchawek,ale ja osobiście pomimo tego,że mam tzw.dedykowane słuchawki do E-traca nadal nie dostrzegam różnic w odsłuchu w stosunku do głośniczka wykrywacza.Albo mam dobry słuch,albo tak słaby,że nawet słuchawki mi nie pomagają...:))(inna sprawa,że z zasady chodzę na max.głośności.Gdy chodzę na słuchawkach,to ciągle się oglądam za siebie i to mnie rozprasza...:)) Inna sprawa to to,że przynajmniej ja nie zauważyłem róznic w dokonaniach swoich ez" i ze słuchawkami.
Pozdrawiam!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information