pako151515 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 Witam. Wiem, wiem było tysiąc, a nawet więcej tematów. Otóż chodzę od dłuższego czasu z X-terra 705 i słuchawki jak się zdaje grają w niej dużą rolę. Mianowicie wkurza mnie cały czas plątający się kabel, jej ciche sygnały i zachwiania które przez zwykłe słuchawki ciężko wywnioskować czy kopać. Po 4 wypadach jak się okazało X-terra zdążyła zarobić na słuchawki Koss-ur30 tylko pytanie czy są jakieś super czy po prostu cena jest super i nic więcej. Proszę o poradę ludzi mający jakąś iskerkę doświadczenia w tym temacie. Zdrów
toska Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 kol. jacho i sylwek ja też mogę walnąć kamień a może by go jeszcze gorącym żelazem dać wam jeszcze jednego i trybunał gotowy
zielony. Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 Co to za zwykłe" słuchawki które posiadasz? Napisałeś, że już coś nakopałeś, raczej nie spodziewałbym się nadzwyczajnych rezultatów po drogich słuchawkach, przynajmniej u mnie nie było żadnej róznicy, sprawdzałem, obecnie mam zwykłe za 20zł, ale i wykrywkę mam mniej skomplikowaną. Jak już kupisz coś dobrego i drogiego, to napisz czy było warto.
samgnus Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 Słuchawki są czasem niezbędne,tj.np.w nocy na polu sąsiada i to pod warunkiem,że blisko jego domu...:)))A tak na poważnie...Tematem są słuchawki więc tylko o tym napiszę.Wiem,że jest wielu zwolenników słuchawek,ale ja osobiście pomimo tego,że mam tzw.dedykowane słuchawki do E-traca nadal nie dostrzegam różnic w odsłuchu w stosunku do głośniczka wykrywacza.Albo mam dobry słuch,albo tak słaby,że nawet słuchawki mi nie pomagają...:))(inna sprawa,że z zasady chodzę na max.głośności.Gdy chodzę na słuchawkach,to ciągle się oglądam za siebie i to mnie rozprasza...:)) Inna sprawa to to,że przynajmniej ja nie zauważyłem róznic w dokonaniach swoich ez" i ze słuchawkami.Pozdrawiam!
aragain Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 Mój detektor w osłonie na polu gdy wieje jest za cichy,słuchawki wtedy się przydają.
martino08 Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 Kup byle philipsy za cirka 60zł + kabel spiralny monacor i jakiś przyzwoity jack kątowy. To w zupełności wystarczy.
pako151515 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Napisano 27 Marzec 2011 Widzę źle się zrozumieliśmy. Zarobiła X-terra na plaży", a historii nie sprzedaję bo uważam że nie ma żadnej ceny.
pako151515 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Napisano 27 Marzec 2011 Widać kolega Jacho, Toska,Sylwek widzę ambitnie podeszli do sprawy i zdążyli mnie fachowo zbluzgać. Akurat posiadam do tych osób co nie sprzedaje historii, jesteście smutni.
zielony. Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 Nie tłumacz się bo nie warto. Prócz zdrowia, wszystko ma swoją cenę(jak ja nie lubię zakłamania)
kopijnik2 Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 ...Akurat posiadam do tych osób co nie sprzedaje historii, jesteście smutni...?
toska Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Pako przeczytaj ze zrozumieniem mój wcześniejszy post ok. a potem się czepiaj
pako151515 Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 Koniec dyskusji, pytam się tylko o jedne słuchawki Koss-Ur30.
kopijnik2 Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 ...Akurat posiadam do tych osób co nie sprzedaje historii, jesteście smutni...co Autor chciał powiedzieć?
pako151515 Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 Chciałem to powiedzieć, że nie jestem z tych osób co sprzedaje historii. Błąd popełniłem dlatego bo byłem po 14 godzinach pracy i nie zauważyłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.