Skocz do zawartości

Słuchaweczki

pako151515

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Wiem, wiem było tysiąc, a nawet więcej tematów. Otóż chodzę od dłuższego czasu z X-terra 705 i słuchawki jak się zdaje grają w niej dużą rolę. Mianowicie wkurza mnie cały czas plątający się kabel, jej ciche sygnały i zachwiania które przez zwykłe słuchawki ciężko wywnioskować czy kopać. Po 4 wypadach jak się okazało X-terra zdążyła zarobić na słuchawki Koss-ur30 tylko pytanie czy są jakieś super czy po prostu cena jest super i nic więcej. Proszę o poradę ludzi mający jakąś iskerkę doświadczenia w tym temacie. Zdrów
Napisano
kol. jacho i sylwek ja też mogę walnąć kamień a może by go jeszcze gorącym żelazem dać wam jeszcze jednego i trybunał gotowy
Napisano
Co to za zwykłe" słuchawki które posiadasz? Napisałeś, że już coś nakopałeś, raczej nie spodziewałbym się nadzwyczajnych rezultatów po drogich słuchawkach, przynajmniej u mnie nie było żadnej róznicy, sprawdzałem, obecnie mam zwykłe za 20zł, ale i wykrywkę mam mniej skomplikowaną. Jak już kupisz coś dobrego i drogiego, to napisz czy było warto.
Napisano
Słuchawki są czasem niezbędne,tj.np.w nocy na polu sąsiada i to pod warunkiem,że blisko jego domu...:)))

A tak na poważnie...Tematem są słuchawki więc tylko o tym napiszę.Wiem,że jest wielu zwolenników słuchawek,ale ja osobiście pomimo tego,że mam tzw.dedykowane słuchawki do E-traca nadal nie dostrzegam różnic w odsłuchu w stosunku do głośniczka wykrywacza.Albo mam dobry słuch,albo tak słaby,że nawet słuchawki mi nie pomagają...:))(inna sprawa,że z zasady chodzę na max.głośności.Gdy chodzę na słuchawkach,to ciągle się oglądam za siebie i to mnie rozprasza...:)) Inna sprawa to to,że przynajmniej ja nie zauważyłem róznic w dokonaniach swoich ez" i ze słuchawkami.
Pozdrawiam!
Napisano
Widać kolega Jacho, Toska,Sylwek widzę ambitnie podeszli do sprawy i zdążyli mnie fachowo zbluzgać. Akurat posiadam do tych osób co nie sprzedaje historii, jesteście smutni.
Napisano
Chciałem to powiedzieć, że nie jestem z tych osób co sprzedaje historii. Błąd popełniłem dlatego bo byłem po 14 godzinach pracy i nie zauważyłem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie