pattern1937 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Witam!Zakładam temat, aby wszyscy mogli zaprezętować swoje dzisiejsze fanty...Proszę o wklejanie fot swoich znajdek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Tutaj moje pierdołki, ok. 2 h latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Szalu ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Cuż się spodziewać... chodziłem tam kilkanaście razy. Teraz gościu zaorał i znowu wychodzą fanty. Wczoraj było lepiej m.in. guziczek napoleoński 113 PP oraz przedwojenny guzik WP (niby nic fajnego, tylko, że ja mieszkam na Dolnym Śląsku, z tego co wiem do mojej miejscowości sprowadzono jeńców - pewnie dlatego się znalazł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Łaziłeś dziś ?! Przecież w naszym mieście cały dzień deszcz padał hehe :).Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Pada nie pada... ale chodzić trzeba. Reklamówka na elektronike i łazić można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.