hubimohi93 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Napisano 23 Marzec 2011 Sorki za ten ostatni wątek. Myślałem że załadowało zdj...;/Ten mniejszy przedmiot to pewnie jakaś ruska sprzączka,natomiast większy przypomina mi górną część granatu.Ps szperałem w necie szukając info o biciach tej małej łuski ale nic nie znalazłem:S 6 18.Macie jakieś info? Pozdro
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 hmmm ... ciąg dalszy ...pytam :pokazujesz, czy chcesz identyfikacji ?
hubimohi93 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Napisano 23 Marzec 2011 hmmm...-pytam o informacje na temat tej łuski-chcę identyfikacji pozostałych przedmiotów (czyli czym ten kawałek metalu był 50 lat temu)
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 hmmmm ... OK, rozumiem - ty nie rozumieszpo raz kolejny - ten dział, to :Nasze odkrycia (bez identyfikacji)
hubimohi93 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Napisano 23 Marzec 2011 hmmm...jak kolega wolidzisiejsze fanty z ruskich okopów: pozostałości ruskiej sprzączki, górna część ruskiego granatu i pocisk od KBKS-u.
Plyn Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Faktycznie, WARTO było poczekać do wieczora, teraz zasnąć nie będę mógł, PIĘKNE fanty... Kolego, na jakim sprzęcie kopiesz, w jakich rejonach wychodzą jeszcze takie cuda? :)Przy okazji, twój element zapalnika od ruskiego granatu" wygląda mi na zapiaszczacz od mausera, mogę się mylić.Pozdrawiam
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 cyt. : hmmm...jak kolega woli"tu nie chodzi o to, co ja wolę - tylko ty masz określić czego oczekujesz po tym wątku ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.