hubimohi93 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 Sorki za ten ostatni wątek. Myślałem że załadowało zdj...;/Ten mniejszy przedmiot to pewnie jakaś ruska sprzączka,natomiast większy przypomina mi górną część granatu.Ps szperałem w necie szukając info o biciach tej małej łuski ale nic nie znalazłem:S 6 18.Macie jakieś info? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 hmmm ... ciąg dalszy ...pytam :pokazujesz, czy chcesz identyfikacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubimohi93 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 hmmm...-pytam o informacje na temat tej łuski-chcę identyfikacji pozostałych przedmiotów (czyli czym ten kawałek metalu był 50 lat temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 hmmmm ... OK, rozumiem - ty nie rozumieszpo raz kolejny - ten dział, to :Nasze odkrycia (bez identyfikacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubimohi93 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 hmmm...jak kolega wolidzisiejsze fanty z ruskich okopów: pozostałości ruskiej sprzączki, górna część ruskiego granatu i pocisk od KBKS-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Faktycznie, WARTO było poczekać do wieczora, teraz zasnąć nie będę mógł, PIĘKNE fanty... Kolego, na jakim sprzęcie kopiesz, w jakich rejonach wychodzą jeszcze takie cuda? :)Przy okazji, twój element zapalnika od ruskiego granatu" wygląda mi na zapiaszczacz od mausera, mogę się mylić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Ps. spory kaliber ma twój kbks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 cyt. : hmmm...jak kolega woli"tu nie chodzi o to, co ja wolę - tylko ty masz określić czego oczekujesz po tym wątku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 hehehe,to pasuje na dołek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.