vojtaz2 Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Witam co oznacza ta tabliczka. Dominium Studendorf. Do czego była zastosowana owa tabliczka. lepszych foto nie posiadam bo fant nie jest mój. Z góry wielkie dzięki, Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Jaka wielkość przedmiotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskarus Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=748&q=Dominium+Studendorf&btnG=Szukaj+w+Google#hl=pl&client=firefox-a&hs=d4H&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&biw=1280&bih=748&sa=X&ei=aH6DTe2eEMHRhAe0vsGzBA&ved=0CBUQBSgA&q=Dominium+Stubendorf&spell=1&fp=be9d2da9826d443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Wielkość? nie jest to moje, ale spokojnie można ją było zmieścić do bocznych kieszeń w bojówkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldek175 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Posiadłość Izbicko,to chyba niedaleko Ciebie Wojciechu;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vojtaz2
Witam co oznacza ta tabliczka. Dominium Studendorf. Do czego była zastosowana owa tabliczka. lepszych foto nie posiadam bo fant nie jest mój. Z góry wielkie dzięki, Pozdrawiam
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.