max.p Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 witam. Mam prośbę co do oceny oryginalności tych skrzyń a także ich wartości. Os. która to sprzedawała, chciała za jedną 90 zł czy tyle są warte? Na dodatek stan ich by dość dobry więc z tond możliwość ich nieoryginalności.
max.p Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 druga skrzynia z góry dzięki za pomoc pozdro. max.p
R51 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Przyznam, że jeszcze nie widziałem niemieckiej skrzyni ze swastyką...
wykop39 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Daj sobie z nimi spokój , znam typa . Widziałem je jeszcze przed malowaniem swastyki .Skrzynie są oryginalne ale swasty nie . On na wielu rzeczach , bije i maluje swastyki a potem jak twierdzi idą jak świeże bułki.
max.p Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Dodam tylko że gościu miał 2 skrzynki po ammo od mg w opłakanym stanie i wołał za jedną 50 zł.,a także dziwnie piękny krzyż żelazny. Więc od razu na naciągacza mi wyglądał.
Question
max.p
witam. Mam prośbę co do oceny oryginalności tych skrzyń a także ich wartości. Os. która to sprzedawała, chciała za jedną 90 zł czy tyle są warte? Na dodatek stan ich by dość dobry więc z tond możliwość ich nieoryginalności.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.