max.p Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 witam. Mam prośbę co do oceny oryginalności tych skrzyń a także ich wartości. Os. która to sprzedawała, chciała za jedną 90 zł czy tyle są warte? Na dodatek stan ich by dość dobry więc z tond możliwość ich nieoryginalności.
max.p Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 druga skrzynia z góry dzięki za pomoc pozdro. max.p
R51 Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 Przyznam, że jeszcze nie widziałem niemieckiej skrzyni ze swastyką...
wykop39 Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 Daj sobie z nimi spokój , znam typa . Widziałem je jeszcze przed malowaniem swastyki .Skrzynie są oryginalne ale swasty nie . On na wielu rzeczach , bije i maluje swastyki a potem jak twierdzi idą jak świeże bułki.
max.p Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 Dodam tylko że gościu miał 2 skrzynki po ammo od mg w opłakanym stanie i wołał za jedną 50 zł.,a także dziwnie piękny krzyż żelazny. Więc od razu na naciągacza mi wyglądał.
Pytanie
max.p
witam. Mam prośbę co do oceny oryginalności tych skrzyń a także ich wartości. Os. która to sprzedawała, chciała za jedną 90 zł czy tyle są warte? Na dodatek stan ich by dość dobry więc z tond możliwość ich nieoryginalności.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.