Hebda Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Szeregowego LWP,nie jest to może jakiś specjalny fantale mam pytanie co byście polecili by usunąć tą farbę by jakoś wyglądał na asg itp..Strychowiec więc trochę przeleżał z tymi plamamiRozcieńczalniki,benzyna nie dała rady,nic nie ruszyłozdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Skansol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Próbowałeś acetonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 acetonem też..pomęczyłem się trochę z nim dziśale za bardzo mi się nie chciało więc bardzo drobnym papierem ściernym na klocku po nim przejechałem.. farba po prostu się starłapotem wypastowałemjakoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.