Skocz do zawartości

PROxima - ładownik baterii problem

SHarky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Z tą rekompensatą to może przesadziłem,ale producent powinien ten problem jakoś rozwiązać i myślę że nowsze egzemplarze już będą bardziej dopracowane,ogólnie dobra wykrywka za ten pieniądz i nie ma co narzekać.Ja na swój koszyczek poświęciłem 15 minut i teraz jest idealnie,nie lata ani nie jest za ciasno.pozdrawiam
Napisano
Oczywiście - wykrywka naprawde wysokich lotów. Ale tu nie potrzeba niewiadomo jakiej techniki wobec firmy by centralnie dopasować koszyczek.
Napisano
Tydzień temu skręciłem nogę w kolanie gips po same ...<śmigam po forum bo nic innego mi nie pozostało na najbliższe 3 tygodnie. Mam nadzieje że wiosna przyjdzie jak najszybciej , bo bo juz naprawde chłopaki z całym szacunkiem zamiast bić piane to może zbijecie cos innego
Napisano
To jakaś zbiorowa zimowa frustracja? A nie łatwiej byłoby podejść do sklepu z elektroniką i za psie pieniądze kupić koszyczek w którym bez problemu zmieszczą się Wasze akumulatorki? W teren zabieracie i tak zapasowy zestaw, więc jeden do wykrywki (ten z aku) a drugi koszyk (z bateriami) do kieszeni. W razie potrzeby wymieniacie bez dłubania.
Pozdrawiam.
Napisano
aragain z całym szacunkiem takie rady zachowaj dla siebie.Noga w gipsie nudzi Ci się więc...Feeder baterie do koszyka wchodzą dość łatwo problem zaczyna się przy wyciąganiu koszyczka lub jego wkładaniu więc zapasowy koszyczek nic tu nie zmieni.Kopi zawsze jak coś kupujesz nowego i coś jest nie tak to mówisz trudno sam to naprawię poprawię ? Nie mam zamiaru robić z tego powodu afery poprostu chodzi o fakt, że wykrywka ma parę nie dociągnięć.No ale to jak się pójdzie w teren potrafi nam to wynagrodzić więc temat z mojej strony wyczerpany.Pozdrawiam wszystkich

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie