kopijnik2 Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Łatwiej grubego zcienkowacić,niźli cienkiego zgrubczyć. (A. Fredro Pan Jowialski")
Brzęczyszczykiewicz Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Czyli to dobrze, że nie pakiet z własnej nieprzymuszonej woli nie wychodzi?Masz jeszcze jakiś sznurkowo-pilnikowy patent na telepiący się podłokietnik? A może to też dobrze, że (tym razem) się telepie? :)))
bubbers Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Z tą rekompensatą to może przesadziłem,ale producent powinien ten problem jakoś rozwiązać i myślę że nowsze egzemplarze już będą bardziej dopracowane,ogólnie dobra wykrywka za ten pieniądz i nie ma co narzekać.Ja na swój koszyczek poświęciłem 15 minut i teraz jest idealnie,nie lata ani nie jest za ciasno.pozdrawiam
SHarky Napisano 10 Marzec 2011 Autor Napisano 10 Marzec 2011 Oczywiście - wykrywka naprawde wysokich lotów. Ale tu nie potrzeba niewiadomo jakiej techniki wobec firmy by centralnie dopasować koszyczek.
aragain Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Tydzień temu skręciłem nogę w kolanie gips po same ...<śmigam po forum bo nic innego mi nie pozostało na najbliższe 3 tygodnie. Mam nadzieje że wiosna przyjdzie jak najszybciej , bo bo juz naprawde chłopaki z całym szacunkiem zamiast bić piane to może zbijecie cos innego
feeder Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 To jakaś zbiorowa zimowa frustracja? A nie łatwiej byłoby podejść do sklepu z elektroniką i za psie pieniądze kupić koszyczek w którym bez problemu zmieszczą się Wasze akumulatorki? W teren zabieracie i tak zapasowy zestaw, więc jeden do wykrywki (ten z aku) a drugi koszyk (z bateriami) do kieszeni. W razie potrzeby wymieniacie bez dłubania.Pozdrawiam.
Tradytor Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 aragain z całym szacunkiem takie rady zachowaj dla siebie.Noga w gipsie nudzi Ci się więc...Feeder baterie do koszyka wchodzą dość łatwo problem zaczyna się przy wyciąganiu koszyczka lub jego wkładaniu więc zapasowy koszyczek nic tu nie zmieni.Kopi zawsze jak coś kupujesz nowego i coś jest nie tak to mówisz trudno sam to naprawię poprawię ? Nie mam zamiaru robić z tego powodu afery poprostu chodzi o fakt, że wykrywka ma parę nie dociągnięć.No ale to jak się pójdzie w teren potrafi nam to wynagrodzić więc temat z mojej strony wyczerpany.Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.