poldek175 Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Tak siedzę sobie na forum,czytam,oglądam zdjęcia,czasami pokasztanię i potrolę no i właśnie...Czegoś nie ma,czegoś mi tu brakuje.Może nie czegoś a kogoś...Pytam się więc w tym właśnie miejscu:Gdzie jest Total???Co się stało???Panowie modzi,bardzo proszę o szczerą odpowiedź.Pozdrawiam.Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Żyje pewnie lenia ma:)Zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Był nie tak dawno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=681867#1180574 karabin luknij na datę ostatniego wpisu totalesa na forum trochę czasu mineło:)Zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Eee,co tam trzy miesiące ,ostatni wpis w sylwestra . Może nieco imprezka się przeciągnęła:),albo znalazł jakiś konkretny zakop i leży już pod palmami na Hawajach a laski w bikini noszą mu drinki;)Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 już tęsknicie?ja też:(ale nie mogę nic mówić:)tajemnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleeberczyk Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Znajdzie się chłopak ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 No Hebda ja też siedzę cicho:)tajemnica to tajemnica.Zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ogniwo wypoczywa.Tyle w temacie :)Ale tez za nim juz tesknie i kopne go w litery, zeby skonczyl lenistwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ogniwo powiedzialo mi przed chwila, ze jestescie lamy i nie chce mu sie z Wami juz gadac :PJest zywe, zdrowe i bardzo zajete ale wroci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldek175 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Bardzo mnie to cieszy:)))Proszę chłopa pozdrowić i niech wraca:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.