poldek175 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 Tak siedzę sobie na forum,czytam,oglądam zdjęcia,czasami pokasztanię i potrolę no i właśnie...Czegoś nie ma,czegoś mi tu brakuje.Może nie czegoś a kogoś...Pytam się więc w tym właśnie miejscu:Gdzie jest Total???Co się stało???Panowie modzi,bardzo proszę o szczerą odpowiedź.Pozdrawiam.Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Żyje pewnie lenia ma:)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Był nie tak dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=681867#1180574 karabin luknij na datę ostatniego wpisu totalesa na forum trochę czasu mineło:)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Eee,co tam trzy miesiące ,ostatni wpis w sylwestra . Może nieco imprezka się przeciągnęła:),albo znalazł jakiś konkretny zakop i leży już pod palmami na Hawajach a laski w bikini noszą mu drinki;)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 już tęsknicie?ja też:(ale nie mogę nic mówić:)tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Znajdzie się chłopak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 No Hebda ja też siedzę cicho:)tajemnica to tajemnica.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Ogniwo wypoczywa.Tyle w temacie :)Ale tez za nim juz tesknie i kopne go w litery, zeby skonczyl lenistwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Ogniwo powiedzialo mi przed chwila, ze jestescie lamy i nie chce mu sie z Wami juz gadac :PJest zywe, zdrowe i bardzo zajete ale wroci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 Bardzo mnie to cieszy:)))Proszę chłopa pozdrowić i niech wraca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.