lazar486 Napisano 3 Marzec 2011 Autor Share Napisano 3 Marzec 2011 Witam!Chciałbym prosić o głos na pracęhttp://pleneria.allegro.pl/galeria/Praca-284Dlaczego akurat na moją pracę? :)Otóż interesuje się energetyką jądrową, i nie tylko chce jechać o chce", ale po prostu się tym od dawna interesuje, a moje zdjęcie co prawda nie jest wyrafinowane ale za to nie modyfikowane, a dodatkowo przedstawia zespół obiektów opustoszałych - cały kompleks budynków z Elektrowni Jądrowej Żarnowiec. Więc jeżeli oglądasz ten post, bardzo Cię proszę o głos na mnie :)Aby zagłosować trzeba mieć konto Allegro. Każdemu kto zagłosuje bardzo serdecznie dziękuje! Proszę też o poinformowanie swoich znajomych, kolegów, koleżanki, rodziny i podsunięciu im mojego linka Głosowanie nic nie kosztuje, a być może pozwoli spełnić moje marzenie odnośnie wycieczki która jest do wygrania w konkursie.Pozdrawiam.P.S. Mam nadzieje że kogoś przekonamDamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Patrząc z perspektywy ostatnich podobnych wątków musze sie niestety zgodzić z Hebdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 A co takiego Hebdzio rzekł, bo mi umknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 http://www.odkrywca.pl/prosze-kolegow-po-lopacie-o-glos-w-konkursie-fotograficznym-,684688.html#684688jeden wyraz,ale jakże treściwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 racja, racja. Dzięki.Mnie też to denerwuje, głosował na nikogo nie będę, bo jak to jeden kolega słusznie zauważył, to nie jest konkurs na to, kto ma ładniejsze zdjęcie, ale na to, kto ma więcej znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Dzięki Padre,szkoda że napisałeś iestety" ale może kiedyś uda mi się to zmienić:)Myślę że w ogóle takie wątki powinny do dołka lecieć z kłódką..Niedługo to będą prosić na forum o przepisy jak zrobić samemu kromkę chleba z masłem..Chyba z tą zimą najwięcej przebiśniegów" się pojawiło patrząc na moc debilnych,niedorobionych wątków tworzonych przez kotów" Kiedyś było ich mniej,i szybko się uczyli,socjalizowali i było dobrze..a ostatnimi czasy aż przykro patrzeć na takie niedoróbki forumowe z przypadku,co to ledwie pisać umie,a i tak w jednym słowie robi tyle błędów ortograficznych że już więcej się nie da,zdjęcia takie że z mikroskopem nie dojdziesz co zdjęcie przedstawia,tytuły wątków dosłownie z d" ostatnio ktoś założył: destrukty"-że niby co?(plus dla niego że wrzucił kilka fantów w jeden wątek,a nie zakładał do każdego osobny,,)Identyfikacja na głównym,główne na identyfikacji błędy ortograficzne,poza jaśnie pana" brak poszanowania regulaminu którego i tak nie czytali o bo po co"Chwalenie się fantami,a że nie wie jak zmniejszyć zdjęcie by weszło w wątek,to robi taki zdjęcie monitora na którym wyświetla się przedmiot(no bo przecież łatwiej,a nauczyć się zmniejszania to może kiedy indziej..)O dziwo nikt z nowych jeszcze wątku w dołku nie zakładał,a szkoda,byłoby bliżej do zsypu..Naprawdę nie zazdroszczę teraz MODeratorom porządkowania tego syfu,i podziwiam że im się udaje utrzymać lejce od tego wózka na którym wszyscy tu jeździmy:)Chyba powinien być Dzień Moderatora" :)Sorry Święty że tak tu napisałem,ale nosiło mnie patrząc na ostatnie kwiatki",a nie chciałem zakładać kolejnego wątku z typuprzebiśniegów"Jak kogoś obraziłem czy coś w ten deseń--przepraszamH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.