Skocz do zawartości

Allegrowicze z Ziemi, Wód i innych lądów.. prośba

lazar486

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym prosić o głos na pracę

http://pleneria.allegro.pl/galeria/Praca-284

Dlaczego akurat na moją pracę? :)

Otóż interesuje się energetyką jądrową, i nie tylko chce jechać o chce", ale po prostu się tym od dawna interesuje, a moje zdjęcie co prawda nie jest wyrafinowane ale za to nie modyfikowane, a dodatkowo przedstawia zespół obiektów opustoszałych - cały kompleks budynków z Elektrowni Jądrowej Żarnowiec.

Więc jeżeli oglądasz ten post, bardzo Cię proszę o głos na mnie :)

Aby zagłosować trzeba mieć konto Allegro. Każdemu kto zagłosuje bardzo serdecznie dziękuje! Proszę też o poinformowanie swoich znajomych, kolegów, koleżanki, rodziny i podsunięciu im mojego linka

Głosowanie nic nie kosztuje, a być może pozwoli spełnić moje marzenie odnośnie wycieczki która jest do wygrania w konkursie.

Pozdrawiam.

P.S. Mam nadzieje że kogoś przekonam

Damian

Dzięki Padre,szkoda że napisałeś iestety" ale może kiedyś uda mi się to zmienić:)

Myślę że w ogóle takie wątki powinny do dołka lecieć z kłódką..

Niedługo to będą prosić na forum o przepisy jak zrobić samemu kromkę chleba z masłem..

Chyba z tą zimą najwięcej przebiśniegów" się pojawiło patrząc na moc debilnych,niedorobionych wątków tworzonych przez kotów"
Kiedyś było ich mniej,i szybko się uczyli,socjalizowali i było dobrze..

a ostatnimi czasy aż przykro patrzeć na takie niedoróbki forumowe z przypadku,co to ledwie pisać umie,a i tak w jednym słowie robi tyle błędów ortograficznych że już więcej się nie da,
zdjęcia takie że z mikroskopem nie dojdziesz co zdjęcie przedstawia,
tytuły wątków dosłownie z d" ostatnio ktoś założył: destrukty"-że niby co?
(plus dla niego że wrzucił kilka fantów w jeden wątek,a nie zakładał do każdego osobny,,)

Identyfikacja na głównym,główne na identyfikacji
błędy ortograficzne,
poza jaśnie pana"
brak poszanowania regulaminu którego i tak nie czytali o bo po co"

Chwalenie się fantami,a że nie wie jak zmniejszyć zdjęcie by weszło w wątek,to robi taki zdjęcie monitora na którym wyświetla się przedmiot
(no bo przecież łatwiej,a nauczyć się zmniejszania to może kiedy indziej..)

O dziwo nikt z nowych jeszcze wątku w dołku nie zakładał,a szkoda,byłoby bliżej do zsypu..

Naprawdę nie zazdroszczę teraz MODeratorom porządkowania tego syfu,i podziwiam że im się udaje utrzymać lejce od tego wózka na którym wszyscy tu jeździmy:)
Chyba powinien być Dzień Moderatora" :)

Sorry Święty że tak tu napisałem,ale nosiło mnie patrząc na ostatnie kwiatki",a nie chciałem zakładać kolejnego wątku z typuprzebiśniegów"

Jak kogoś obraziłem czy coś w ten deseń-

-przepraszam

H

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie