Skocz do zawartości
  • 0

Odznaki i odznaczenia ?

kurzo1

Pytanie

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
co do tej szturmówki to albo jest to dobra kopia albo oryginał, nie jestem pewien i daje 50/50 bo coś mi nie gra w szpilce :((
Napisano
kolejny specjalista jak widać...

Drogi kurzo1!

Moja rada jest taka, żebys podarował sobie te odznaczenia (chyba że masz je dostać za darmo, albo za grosze). Co o nich myślę już wyłuszczyłem w liście, który czytałeś. Oceniać oryginalność na podstawie zdjęć jest cięzko i każda taka ocena obarczona jest dużym marginesem błędu. Dowiedzenie oryginalności/nieoryginalności w przypadku tych odznak to typowe dochodzenie poszlakowe.
Cały zestaw wzbudza wiele wątpliowści, dlatego więc sugeruję podarowanie sobie nabycia go.
Napisano
lewe na pewno to ek1 ek2 szturmowa piechoty ,co do odznaki dnia policji 1942 rok to nie spotkałem się z takim biciem nie wypowiadam się bazuję na danych od kol.KOPACZ
Napisano
Prosił bym o identyfikację osób które naprawdę coś wiedzą na ten temat:)np kolegę KOPACZA czy STG44.itp....
Napisano
Pierwsze dwie odznaki popie bez dwóch zdań, żelazny krzyż ze wstążką niestety fatalne kopie, żelazny krzyż z wpinką wyglada na orginał,wpinka chacken kreutz kopia, za szturm piechoty wygląda na orginał. mam prośbę z kąt zdobyłeś tem odznaki i odznaczenia z allezło ???
Napisano
Jeśli któryś z kolegów chce szczegółowe zdjęcia szturmówki to nie ma problemy mogę przesłać na mejla....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie