41pp Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 Znalazłem taką stronkę:http://my.opera.com/Cz%C4%99stochowa%20Moje%20Miasto/blog/wyzwolenie-miastaCo myślicie?GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
41pp Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 Tylko jeden warunek, albo poczytać dokładnie i ze zrozumieniem, albo się nie wypowiadać.Upraszam!gmvYeti, liczę na Ciebie, coby bałaganu nie było za dużego.I jeszcze jedno, ja nie jestem autorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Kiedyś to czytałem.I główna uwaga, to całkowity brak źródeł czy też namiastki bibliografii.I drugiej nie napiszę, bowiem blogi się swoimi prawami rządzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Może lepiej przenieść do Wojen Światowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.