prezesbial Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Witam Szanownych kolegów.Na innym forum poszukiwaczy poradzono mi abym założył temat tu i tu ktoś mi pomoże więc zwracam się z prośbą o pomoc.O to link do tematu na innym forum.http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=39&t=83291Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 regulamin - jak tytułować wątki :http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705----------------------------------------------------------tytuł poprawiono Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Wstaw zdjęcia na forum.Aby temat zobaczyć na poszukiwanieskarbow.com trzeba być tam zalogowanym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesbial Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Niestety nie wiem jak się edytuje posty. Dodam jedno zdjęcie jeżeli kogoś zaciekawi to więcej zdjęć jest na poszukiwaczeskarbow.comhttp://img189.imageshack.us/img189/9971/1002914z.jpgPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:03 19-02-2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 link poprawiłem - nie działał ...posty edytować może tylko moderator.zdjęcia proszę na ODK ładować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukuri Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Marokańska dżamblia.Pozdrawiam, Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Jakiś wschodni sztylet, kindżał.Często występują bardzo podobne na znanym portalu aukcyjnym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Sorry mój błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesbial Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Dziękuję wszystkim za pomoc. Moje kolejne pytanie to czy ten co ja posiadam jest stary czy to coś nowoczesnego? Z góry dziękuję za pomoc.Jestem pod dużym wrażeniem waszej wiedzy Panowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesbial Posted February 20, 2011 Author Share Posted February 20, 2011 Zukuri w Tobie tylko nadzieja że mi pomożesz tak twierdzą na poszukiwaczeskarbow.com ( viewtopic.php?f=39&t=82946 )jeśli możesz to rzuć okiem jeszcze raz na ten sztylecik i mi pomóż któż inny jak nie ty.PozdrawiamRadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukuri Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ciężko powiedzieć, kiedy Twój wykonano. Ten sztylecik jest bronią tradycyjną znaną chyba od wieków, ale robią je także i dzisiaj.Pozdrawiam, Piotr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukuri Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Kiedy mnie tam już nie ma ... Tutaj sobie siedzę i robię co mogę, by pomóc ...;-)Z tego co mi się po głowie kołacze jest to tradycyjna broń, którą powinien mieć każdy Marokańczyk płci męskiej. Jak ktoś postąpi niecnie, to może stracić prawo posiadania takowego, co zniewagą jest poważną... Niejako marokańska wizytówka, przez co stała się dosyć popularną pamiątką turystyczną. Mniej, lub bardziej zdobioną- tańszą, lub dla tych bardziej kasowych klientów.Pozdrawiam, Piotr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
prezesbial
Na innym forum poszukiwaczy poradzono mi abym założył temat tu i tu ktoś mi pomoże więc zwracam się z prośbą o pomoc.
O to link do tematu na innym forum.
http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=39&t=83291
Z góry dziękuję za pomoc.
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.