woytas Napisano 22 Sierpień 2011 Napisano 22 Sierpień 2011 to jego atakuj w tych sprawach. Jeśli oczywiście jest jakiś łebski.Ewentualnie Artura zapytaj.
panzerhrabia Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Napisano 22 Sierpień 2011 powiem ta, uważam że tutaj jest więcej lepszych specjalistów a niżeli mój adwokat, wolę poradzić sie najpierw tutaj :D
Poszukiwacz_skarbów Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 Prokuratora powinno się w dupę kopnąć za przeproszeniem! Weź mu powiedz, żeby zmienił posadę na coś nie wymagającego myślenia np. niech idzie do jakiegoś PGR-u i krowy oprząta albo gęsi pasie na rowie. Na Twoim miejscu złożył bym skargę na prokuratora do jego przełożonych a jemu samemu wytoczył proces o nękanie!
panzerhrabia Napisano 26 Sierpień 2011 Autor Napisano 26 Sierpień 2011 będę walczył do końca, wiem że prorok tego nie umorzy bo przełożeni by go zlinczowali, miała byc strzał roku" jak to mówili policjanci na wizycie u mnie, 10 samochodów 15 ludzi, 2 beczki na bomby... 2 lata pracy tego barana i takie wnioski śmiechu warte, ośmiesze dziada przed sądem... Warto walczyć dla dobrego imienia
kopijnik2 Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 magazyn Strzał" - od dawna wałkuje tematsą tam osoby kompetentnesprawdź
karabin Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 Mnie się wydaje że to już ostatnie konwulsje tego prokuratorzyny,niedokształconego poniekąd. Tonący brzytwy się chwyta i stąd chęć zamiany z jego strony czarnego prochu w heksogen. Oby sędzia okazał się mądrzejszy:).Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.