STYCHU3 Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 witam ,chciałbym kupić wykrywacz na drobnice dla mojego syna ma on 10 lat ,czy ACE 150 nie będzie dla niego za ciężki wagowo no i do opanowania a może macie jakieś inne propozycje ?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Do opanowania nie, ale wagowo niestety. ACE to kotwica. Poszukaj czegoś z lźejszą sondą i o prostej obsłudze. Prizm, Fisher? Albo Tesoro, ale może się łatwo zniechęcić od tego :)
OGNISTY Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Witam. A moze Armand by na zamowienie jakis zmajstrowal specialnie pod nasze pociechy??? Mogl by wprowadzic je potem do seryjnej produkcji. Uwazam, ze pomysl wart jest rozwazenia. Lekki, niewielkie rozmiary, proste menu, jakis ladny kolor no i w przystepnej cenie.Pozdrawiam.
browarek Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Moja 9letnia siostrzenica jak chodzi ze mną na wykopki to daje jej mojego starego BH tracker IV i radzi sobie całkiem nieźle. Sprzęt leciutki i prosty w obsłudze no i nie trzeba kopać głęboko ;)
detekta8 Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 nie wiem czy to jest dobry pomysl kupowac dziecku wykrywacz nigdy nie wiadomo co znajdzie a niestety pelno jest niewybuchow
ZeWschOdu Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Moim zdaniem ACE 150 dla 10letniego dziecka bedzie dobry.Jeszcze zalezy co ma szukać.Ja co by tu niemówic zaczynałem własnie z ACE150 w wieku 11lat i kilka lat nim pochodzilem zreszta mam go nadal ale szukam F70. Jeżeli na drobnice to szczerze na początek polecam :]
STYCHU3 Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 chłopak będzie chodził tylko pod moim nadzorem ,a wykrywacz ma być na drobnice
armand Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Odpowiedź dla OGNISTY. Dla dziecka, to tylko ANTICUS. Pokrętła znacznikami do dołu, przełączniki na zewnątrz od siebie. A kolory dla dziecka będą jeszcze w tym roku, ale przy nowych modelach :)
gudek82 Napisano 5 Październik 2013 Napisano 5 Październik 2013 WitamPanowie doradźcie piszczałkę na kolorek dla 7- latka :), miał 2 wykrywacze National Geographic które rzucił w kąt bo jak stwierdził to badziew :). Priorytetem w zakupie jest waga wykrywacza. Czy może kolega armand stworzył już wykrywacz dla tego przedziału wiekowego ?, może jest coś na rynku o wyżej wymienionych parametrach ?Pozdrawiam gudek82
GzesioB Napisano 5 Październik 2013 Napisano 5 Październik 2013 Pin -pointer na kijku dopasowanym do wzrostu dziecka.Waga niska a sukcesy przerastają oczekiwania.Polecam.
armand Napisano 5 Październik 2013 Napisano 5 Październik 2013 Wprawdzie zakończyłem już produkcję Anticusa, ale szykuję Anticusa 2, będzie może na wiosnę. Sonda DD, ładowarka, akumulatorek LiIon za namową kolegów z forum, namierzanie celu, regulacja czułości i dyskryminacji. Zero wymiany baterii, zero obsługi czyli włącz i szukaj drobnych kolorków.
Sovereign Napisano 5 Październik 2013 Napisano 5 Październik 2013 Panie Armand a jak będzie częstotliwość pracy ?
Paleo Napisano 6 Październik 2013 Napisano 6 Październik 2013 Ja swojemu dałem Ace 250 jak miał 11 lat. Trochę się męczył i nie do końca ogarniał. Jak ma 12 to już wymiata:)
balyk Napisano 22 Październik 2013 Napisano 22 Październik 2013 Ja polecam c-scope 3mx super lekki i prosty; mała lekka cewka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.