mikipad Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Witam, mam pytanie do Wrocławiaków" - gdzie w Waszym mieście można kupić ciuchy z demobilu. Wydarłem spodnie, kurtka jakby za mała, potrzeba zmiany. Noszę głównie BW lub brytyjskie. W sobotę będę w stolicy Dolnego Śląska więc jest okazja. Znam tylko sklep V2 przy ul. Cybulskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Na giełdzie staroci... Okazją może być również OldTimer.A inna sprawa, że chyba Cybulskiego ( na dziś ) jest najbardziej znanym miejscem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 http://zielonysklep.pl/index.htmlkupowałem u nich kurtkę,na Legnickiej.daleko,ale jest dobry dojazd tramwajem,jedzie się około20min.Bardziej to sklep militarystyczny,przez demobil rozumiem militarkę używaną tam są raczej nowe rzeczy.w dodatku prezent gratis do zakupów(kubek,latarka)ale jak brałem m65 to akurat"się skończyły.. :/ceny rozsądne,warto zajrzećJak masz czas to przejrzyj na allegro użytkownika zielonapantera" ma sporo niezłego i taniego demobilu BW,i angoli,wysyłka kurierem za 13zł(paka do 5kg) idzie w dwa dni,braliśmy od niego kilka paczek,były też jakieś gratisy:)Myślę że warto.ogólnie to można skorzystać też z wujka google...zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikipad Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Yeti - dzięki za info, ja będę we Wrocławiu w najbliższą sobotę a giełda będzie jak dobrze pamiętam w następnym tygodniu.Hebda - Tobie również dziękuję a co do wujka to korzystałem ale niestety nie znalazł niczego prócz V2 i sklepów z wiatrówkami. Zawsze jednak dobrze popytać utejszych" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.