Skocz do zawartości
  • 0

Lonretka teatralna?

RubenDLR

Pytanie

Napisano

Witam,
Mam taka rolnetke jest rozkladana,a na blaszcze jest jakis rosyjski napis. Prosze o identyfikacje,z ktorego roku do czego sluzyla :) z góry dziekuje ;)
Pozdrawiam ;)

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,
Mam taka rolnetke jest rozkladana,a na blaszcze jest jakis rosyjski napis. Prosze o identyfikacje,z ktorego roku do czego sluzyla :) z góry dziekuje ;)
Pozdrawiam ;)

Napisano
O rany, co za mistrz ortografii!!. Nie wstyd Ci prosić o pomoc jak nie umiesz pisać w ojczystym języku !!. Zalecam książki czytać o LORNETKACH to się raz dowiesz co posiadasz a z DRUGIEJ strony pogłębisz swą wiedzę o ortografii.
Napisano
najzwyczajniejsza w świecie lornetka teatralna kieszonkowa płaska składana rosyjskiej produkcji, z lat 50-60
Ps. ja do szkoły chodziłem i nie mam się czym wstydzić, ale tobie przydało by się tam zawędrować i to najlepiej od pierwszych klas zaczynać
Napisano
Troche chyba przesadziłeś kolego Landszaft. Każdemu zdarza się popełniać błędy, ale to nie powód, żeby go kamieniować z miejsca. Tym bardziej, że kolega jest nowy, zresztą Ty chyba również.
Ruben taka rada dla Ciebie - forum ma wbudowany system kontroli błędow ortograficznych, także zanim naciśniesz Dodaj" zobacz, które podkreślone wyrazy należałoby poprawić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie