RubenDLR Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 Witam,Mam taka rolnetke jest rozkladana,a na blaszcze jest jakis rosyjski napis. Prosze o identyfikacje,z ktorego roku do czego sluzyla :) z góry dziekuje ;)Pozdrawiam ;)
RubenDLR Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 Witam,Mam taka rolnetke jest rozkladana,a na blaszcze jest jakis rosyjski napis. Prosze o identyfikacje,z ktorego roku do czego sluzyla :) z góry dziekuje ;)Pozdrawiam ;)
Landszaft Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 O rany, co za mistrz ortografii!!. Nie wstyd Ci prosić o pomoc jak nie umiesz pisać w ojczystym języku !!. Zalecam książki czytać o LORNETKACH to się raz dowiesz co posiadasz a z DRUGIEJ strony pogłębisz swą wiedzę o ortografii.
RubenDLR Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 dobra dobra to nie jest forum ORTOGRAFICZNE a jesli masz taki zapal do wiedzy to zachecam do pojscia do szkoly kolego ;)
Landszaft Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 najzwyczajniejsza w świecie lornetka teatralna kieszonkowa płaska składana rosyjskiej produkcji, z lat 50-60 Ps. ja do szkoły chodziłem i nie mam się czym wstydzić, ale tobie przydało by się tam zawędrować i to najlepiej od pierwszych klas zaczynać
kloki Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 Lornetka teatralna/sportowa. Lata powojenne. ''МИНСК'' - znaczy Mińsk :) Miejsce produkcji
kloki Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 Troche chyba przesadziłeś kolego Landszaft. Każdemu zdarza się popełniać błędy, ale to nie powód, żeby go kamieniować z miejsca. Tym bardziej, że kolega jest nowy, zresztą Ty chyba również.Ruben taka rada dla Ciebie - forum ma wbudowany system kontroli błędow ortograficznych, także zanim naciśniesz Dodaj" zobacz, które podkreślone wyrazy należałoby poprawić
Pytanie
RubenDLR
Witam,
Mam taka rolnetke jest rozkladana,a na blaszcze jest jakis rosyjski napis. Prosze o identyfikacje,z ktorego roku do czego sluzyla :) z góry dziekuje ;)
Pozdrawiam ;)
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.