kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 przy czyszczeniu mieszkania po zmarłym Austriaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Naprawde super fanty tylko pozazdrościc ....pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 zobacz pocztę bo mam pytanko ale nie o kupno fantów oskarus@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Oczywiście fanty przekazałeś spadkobiercom i rodzinie zmarłego... ;)))Kopara opadła. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 ten Pan nie miał nikogo zlecenie brat otrzymał od miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 z tego wszystkiego najlepsze są pistolety skałkowe jest to parka pojedynkowe bo miecz mnie nie rajcuje pójdzie na wymianę za inne fanty co mnie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 kijow czy ten z pierwszego zdjęcia ma jakieś bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 doczytałem się tylko LONDON a reszta jest pokryta kaszą jutro odczyszczę i zrobię fotę bić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 tuz to prawdziwy skarb;) piekne pukawki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radet82 Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Chyba zmienie zawód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 ja chodze po starych opuszczonych domach i tez piekne zeczy znajdje;) moze nie takie jak te pukawki, ale cos znajduje. juz mi nie starcza mejsca w domu;)ale zbieram dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.