Skocz do zawartości

White's XLT spectrum 1.1

DamianLca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Mam takie pytanie czy ta wersja oprogramowania 1.1 w XLT jest tą starszą czy nowszą? A konkretnie to chodzi czy opłaca się kupić ten konkretny wykrywacz z linku.

Pozdrawiam: Damianlca

http://allegro.pl/wykrywacz-white-s-xlt-spectrum-1-1-softwear-whites-i1425708248.html
Napisano
Nie widziałem XLT z innym oprogramowaniem niż 1.1. :)
Stary poczciwy XLT z powolnym menu i sondą z lepszych czasów Whitesa". Stan jest ładny. Co tu jeszcze można...
Urządzenie nie jest ze sklepu", ale co kupisz w tej cenie, co ma choć zbliżone parametry?
Napisano
To coś mi się chyba pomyliło z tym oprogramowaniem. A mam jeszcze jedno pytanie... czy te powolne menu" wpływa na ogólną pracę wykrywacz i jego zasięg?
Napisano
Jak znasz kogoś kto ma taki wykrywacz to najlepiej poproś o małą demonstrację działania. Miałem przez chwilę jeden egzemplarz i akurat mi nie przypadł do gustu właśnie z tego względu. Wcześniej miałem Proximę. Aczkolwiek jest to bardzo dobry sprzęt dla tych którzy poświęcą trochę czasu na jego opanowanie. Pozdro
Napisano
Wersje oprogramowań były 2 - 1.0 i .. kto zgadnie? Tak jest, 1.1:)) Różnica była taka, że w wersji 1.0 Mixed Mode w fabrycznym programie Relic jest włączona a w wersji 1.1, ze względu na niezrozumienie tej funkcji przez użytkowników i liczne protesty oraz zapytania, Mikserka wyłączono, dając prawo decyzji użytkownikowi.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie