micheasz Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Witam, posiadam sztućce na których jest sygnatura złożona z: rysunku wagi pomiędzy literkami C.Sprzedający określił, że jest to Francja pocz. XIX wieku.Czy może to być srebro? Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
chemik3 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Swiety82 ujął wszystko w jednym poście wystarczyło to przepisać do Wujka Google"Ta punca oznacza producenta, a tu coś na ten temathttp://www.925-1000.com/a_christofle.htmlpozdro
micheasz Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Witam, posiadam sztućce na których jest sygnatura złożona z: rysunku wagi pomiędzy literkami C.Sprzedający określił, że jest to Francja pocz. XIX wieku.Czy może to być srebro? Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
Swiety82 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Coś w ten deseń?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 15:12 04-02-2011
Question
micheasz
posiadam sztućce na których jest sygnatura złożona z: rysunku wagi pomiędzy literkami C.
Sprzedający określił, że jest to Francja pocz. XIX wieku.
Czy może to być srebro? Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
3 answers to this question
Recommended Posts