micheasz Napisano 4 Luty 2011 Autor Napisano 4 Luty 2011 Witam, posiadam sztućce na których jest sygnatura złożona z: rysunku wagi pomiędzy literkami C.Sprzedający określił, że jest to Francja pocz. XIX wieku.Czy może to być srebro? Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
chemik3 Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Swiety82 ujął wszystko w jednym poście wystarczyło to przepisać do Wujka Google"Ta punca oznacza producenta, a tu coś na ten temathttp://www.925-1000.com/a_christofle.htmlpozdro
micheasz Napisano 4 Luty 2011 Autor Napisano 4 Luty 2011 Witam, posiadam sztućce na których jest sygnatura złożona z: rysunku wagi pomiędzy literkami C.Sprzedający określił, że jest to Francja pocz. XIX wieku.Czy może to być srebro? Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
Swiety82 Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Coś w ten deseń?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 15:12 04-02-2011
Pytanie
micheasz
posiadam sztućce na których jest sygnatura złożona z: rysunku wagi pomiędzy literkami C.
Sprzedający określił, że jest to Francja pocz. XIX wieku.
Czy może to być srebro? Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi