Kosa2 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Wow, ciekawe przedsięwzięcie .Mógłbyś kiedyś zrobić taki wątek z instrukcja wykonania zapalniczki z łusek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 też mnie interesuje ta zapalniczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 8 Sierpień 2014 Share Napisano 8 Sierpień 2014 Hebda, bardzo fajny pomysł z szachami pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Sierpień 2014 Share Napisano 8 Sierpień 2014 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Magnesu w ksztalcie krzyza jeszcze nie widzialem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 12 Sierpień 2014 Share Napisano 12 Sierpień 2014 Hebda miałem upomnieć się chyba o tą zapalniczkę, także jak będziesz miał czas to poprosiłbym o rozpisanie budowy ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 kiedyś zrobiłem taką zapalniczke z łuski myśliwskiej wszystko fajnie ale minus taki że benzyna szybko wysychała musiałbym zamknięcie dopracować bo lipa co chwilę dolewać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 a to zaczęta przeróbka pierwszowojenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 i bicia czechosłowackie ze stycznia 1911zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 przepraszam zapędziłem się w 1911 nie było jeszcze Czechosłowacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Co z niej będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 w takim stanie znaleziona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Nie wiem czy tu pasuje(patrz pierwszy post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichailPiss Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Hełm odświeżony z dziurawego destrukta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Czy ktoś z was kiedyś znalazł coś i przerobił na jakiś gadżet"odrestaurowanie,odnowienie to co inszego niż przerobienie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichailPiss Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 W takim razie proszę admina o usunięcie mojego posta, skoro szanownemu koledze tak mocno to przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Boje się po prostu że wątek zrobi się tyglem wszystkiego.Ten jest o gadżetach" a nie chciałbym by zrobiło sie masło maślane"a to często sie dzieje z wątkami na tym forum.Hałerek klasa wyszedł.(wiem ile jest roboty choćby by oczyścić i zakonserwować na lata.Tu mój:http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum26/left.jpg)Myślę że warto go zaprezentować choćby tu:http://www.odkrywca.pl/przed-i-po-czyszczeniu-,714103.html#714103Jeśli Michale Tobie to nie przeszkadza oczywiście,mógłbyś fotke wrzucić do w/w linku a ten uporządkuje:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 18:34 13-09-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichailPiss Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 ok. racja. proszę o usunięcie posta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 a co można wyczarować z łuski SzWAK?? lub podobnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Listopad 2014 Share Napisano 13 Listopad 2014 Była sobie menażka...http://odkrywca.pl/menazka-aluminiowa,725042.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Listopad 2014 Share Napisano 13 Listopad 2014 Nie ma menażki.Papierośnicy też już nie maZnaczy jest,u solenizanta.Ze 3godziny temu sam ją wykopałA że lata w reko jako soviet niech ma:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 11:24 01-02-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Listopad 2014 Share Napisano 13 Listopad 2014 Aha Kopi..Raz jeszcze dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 Figury finito.7 miesięcy od pierwszego konika niemal minęło.Ale nie ma z kim grać to i do dłubania chęci nie było:)I w miejscu chciałem podziękować koledze sturmpanzer73 za odstąpienie łusek dszk z których wyszło co wyszło.(Jak mnie naszło na szachy to wszystkie moje dszk dawno w hucie zmieniły wygląd)Dzięki sturmpanzer73 :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:45 16-01-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 16 Styczeń 2015 Share Napisano 16 Styczeń 2015 Zwykły pocisk Mauser z 1918r. przewiercony na łańcuszku. Zdjęć nie mam. Dałem koledze ze szkoły gdy się spotkaliśmy po latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 16 Styczeń 2015 Share Napisano 16 Styczeń 2015 kiedyś zrobiłem tzw.limitowaną serie breloczków z łusek mosina z 44r oczywiście rozdane znajomym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.