Skocz do zawartości

wykrywacz od 1000 do 1200zł

czarek100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jaki wykrywacz polecacie w tym przedziale cenowym chodzi mi o taki na drobnicę jak i na militarkę bo już nie wiem co mam wybrać tyle jest tych przeróżnych ofert.Jeśli możecie to napiszcie jaki co ma zasię tak na oko.za pomoc dzięki
Napisano
To kwoty którą dysponujesz dołożysz 100 zł i masz nową Proximę - teraz jest zimowa promocja na ten sprzęt.Detektor uniwersalny i chwalony przez użytkowników.
Napisano
Kolego czarek jeżeli nie straszny ci ciężar wykrywacza to polecam z ręka na sercu PROximę. Sprzęt dość głęboki mnie zadowalał spokojnie, kiedyś na statyku bawiłem się i w powietrzu piersiówkę łapał z dobre 60-70cm jak nie lepiej. Na plaży 2 zł jak i 5zł naprawde dość głęboko kopałem (wiosną). Sprzęt za tą kasę hm, moja ocena 4+. Wady to ciężar, dużo baterii(na szczęście posiadałem aku), materiały z jakiej został stworzony i chyba to że czasami doprowadzał do szału nie pewnością sygnałów. Ogółem wykrywka warta kasy:)
Napisano
Posiadałem Prospectora w czarnej" wersji i jesli to prawda , ze poprawka na wilgoc (typu mokra trawa itp)gdzie wykrywka sie nie wzbudza(mój Prospector mnie tym bardzo denerwował) to polecam ten sprzet, dobrze slużyl długi czas pozdro RK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie