karabin Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 Witam.Widział ktoś z kolegów taką saperkę? Dziwi mnie brak nitów, czy to wojskowa wogóle? Jeżeli tak to jaka? Z góry dziękuję i pozdrawiam.P.S. Proszę pominąć złączkę do rurek od wody którą ktoś wtrynił na składaniu.
karabin Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 Dzięki Yeti,o to mi chodziło:). Marny jej los,jutro znów wróci do kontenera ze złomem.Pozdrawiam.
karabin Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 Witam.Widział ktoś z kolegów taką saperkę? Dziwi mnie brak nitów, czy to wojskowa wogóle? Jeżeli tak to jaka? Z góry dziękuję i pozdrawiam.P.S. Proszę pominąć złączkę do rurek od wody którą ktoś wtrynił na składaniu.
herman1984 Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Mufa jest tam wstawiona fabrycznie!takie trzaskali kiedyś łopatki.pozdro
Czlowieksniegu Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Że sam mam na ogrodzie lub w krainie Przydasi przynajmniej dwie podobne-zbliżone-identyczne saperki.I obie pamiętają późny PRL końca lat osiemdziesiątych.
Pytanie
karabin
Witam.
Widział ktoś z kolegów taką saperkę? Dziwi mnie brak nitów, czy to wojskowa wogóle? Jeżeli tak to jaka? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
P.S.
Proszę pominąć złączkę do rurek od wody którą ktoś wtrynił na składaniu.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.