zgryzik Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Witampytanie jak w temaciepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryzik Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Witampytanie jak w temaciepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryzik Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 jeszcze fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryzik Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 i jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Zamek jest podobny do Chassepota: http://perso.wanadoo.fr/guy.jachet/bandeau.htm Napewno długa iglica do przebicia łuski papierowej. Tylko w tym modelu wz.1866 raczka zamka jest prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 To chyba jednak Gras. J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Pewnie i Grass,widziałem tylko wspomniany prze ze mnie. Chodziło mi o wskazanie kierunku poszukiwań - długa iglica-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Gras. J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
zgryzik
Witam
pytanie jak w temacie
pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.