Wyro Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Marka licznowata"... Od czego?Krzyżyk srebrny: na rosyjskiej stronie nie widzę tego producenta:( Pomocy:)Krzyżyk miedziany: Znacie ten wzór? Jest gdzieś opisany?Guzik IIRP. jaki wz.?Guzik carski (orzeł na armatach) powleczony białym materiałem: zazwyczaj są bez materiału - jak to było z tym materiałem? (orła widać po namoczeniu)
Wyro Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Krzyzyk tył (na dole jest malo widoczny świety)
Wyro Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Bardzo dziękuję za ID srebrnego krzyżyka. A jak inne przedmioty?
Czołg_7TP Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Wytwórcą tego srebrnego krzyżyka był Чулков Андрй Федоров z села Красное w Костромской Губерни wykonanego około 1895 roku.
coriolan Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Awers - prawosławny arcybiskup czernihowski Feodosij
Wyro Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 No chyba ID się skończył na tym i co do licznowatego" się nie dowiem. Tak więc dziękuję za posty. Pozdrawiam!
adek_ Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 Guzik wygląda na jeden z kilkunastu modeli wz. 17.
Pytanie
Wyro
Marka licznowata"... Od czego?
Krzyżyk srebrny: na rosyjskiej stronie nie widzę tego producenta:( Pomocy:)
Krzyżyk miedziany: Znacie ten wzór? Jest gdzieś opisany?
Guzik IIRP. jaki wz.?
Guzik carski (orzeł na armatach) powleczony białym materiałem: zazwyczaj są bez materiału - jak to było z tym materiałem? (orła widać po namoczeniu)
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.