jan27 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witam.Pewne okoliczności doprowadziły mnie do sytuacji, w której zmuszony jestem szukać każdego grosza. Pomyślałem wiec o kilku drobiazgach z mojej kolekcji. Tu podkreslam, że nigdy żadnej z tych rzeczy nie identyfikowałem na forum Odkrywcy. bardzo bym tez prosił o nie robienie sobie rzartów bo sytuacja nie jest stosowna.Proszę o wycene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan27 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 tabliczka. stuknieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan27 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 i taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 jan27 - no cóż, życie jest brutalne. myślę, że nikt potępiać nie fędzie faktu sprzedaży, tylko :jan27 - rozumiem, że nie chcesz identyfikacji, tylko samą wycenę, tak ? W takim wypadku, ten wątek nie bardzo pasuje do ID.Poza tym, jak wycenić takie rzeczy ? to nie ma konkretnej wartości, jak towar w sklepie od - do.dla jednych może być cenne dla innych niewiele warte - po prostu, każdy z tych przedmiotów musi znaleźć amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Brak berła będzie miał duży wpływ na cenę, a najlepsza cena to cena aukcyjna, zależy od koniunktury i od tego jak wiele osób w danej chwili chciałoby nabyć taki przedmiot oraz jak są zdeterminowanie. Jest to najpopularniejszy orzeł, podaż jest spora, liczą się bardzo ładne, kompletne egzemplarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan27 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 oczywiście. dziekuje bardzo i przepraszam za syf w dziale ID - ale nie mialem lepszego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 pozostaje ci aukcja na allegro z długim terminem, można zaryzykować cenę minimalną ale jaką to już loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Co do tablicy emaliowanej to jest wystawiona taka sama 120 Euro...http://cgi.ebay.de/Niederschlesische-Provinzial-Feuersozietat-/230481609311?pt=Reklame_Werbung&hash=item35a9c6425f#ht_1890wt_905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.