karabin Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Zeszłoroczne bagnety. Dwa strychy i cztery wykopy.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 ładniutkie, ja jeszcze niestety nie dorobiłem się w kolekcji żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Wyjdą do ciebie niespodziewanie,sprzęt musi być typowo do ,,złomu,,pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzaless Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 No i tu się nie zgodzę z przedmówcą, ja wykopałem kanarkiem 150 bagnecik w okopie. Sporo zależy od sprzętu, ale myślę że więcej od szczęścia. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
su7791 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Ładny liść :PPs.Gonzaless można wiedzieć z jakiej głębokości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witam.Wcale nie wątpię w to że kanarkiem bagnecik wyłuskałeś,ja ostatnio midasem dwie monetki trafiłem 5i10 fenigów z lat czterdziestych i o dziwo na cewce 37cm co wcześniej mi się nie zdarzyło .Fakt,monet nigdy nie szukałem.Mówiąc w poprzednim poście o sprzęcie typowym pod militarke miałem na myśli dna okopów gdyż tam się walają takie fanty jak bagnety itp.ale to nie reguła bo i pod ściółką też bywają.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Dwa strychy i cztery wykopy". Z alezło? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 :)Tam niestety kolego nie zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.