pawel2213 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 WitamJednak zdecydowałem się na zakup saperek BW- tańsze a jeszcze trzeba kupić parę innych rzeczy. Niestety w łydce są wąskie. Mam kilka pytań:1. Gdzie w Radomiu jest jakiś dobry szewc , który poszerzy je tak żeby nie było śladów2. Ile kosztuje wymiana podeszw i podkucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schneider44 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witam za wymiane podeszw w moich saperkach na gruba skóre mocowana za pomocą drewnianych kołków z podkuciem ćwiekami oraz wymianą skóry na pięcie dałem 100zł i jestem bardzo zadowolony,jeśli chcesz to przesle dane kontaktowe do szewca w Łodzi który mi to robił.Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Nie da się poszerzyć saperek Bw tak żeby nie bylo śladów po wtawieniu klina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Jak już napisałem w innym miejscu zakup ańszych" saperek BW i dostosowywanie ich do własnych potrzeb powoduje wzrost kosztów o drugie tyle bez mała, a efekt wcale nie będzie zadowalający. Przemyśl to wykonanie saperek od podstaw wcale nie będzie dużo droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Dobry szewc jest w stanie rozbić cholewę o parę centymetrów – naciągając ją na mokro na rozszerzane prawidła do oficerek. Sęk w tym żeby znaleźć takiego, który ma do tego narzędzia, no i ile miała by być ta cholewa większa...PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Kolego pawel2213 odezwij sie na priwa.Ja jestem z Radomia i mogę Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 boloBres sprawdź szkrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 a ile kosztuje to i czy to bardzo sie rzucza w oczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 O ile cm można poszerzyć te cholewy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Paweł w Radomiu jest na Moniuszki szewc ale cholernie drogo bierze, za wymianę podeszw życzy sobie 200 za rozbicie cholewek pewnie mniej ale ma do tego urządzenia. Ja też jestem z Radomia w jakiej grupie działasz kolego, może coś sie razem wykluje.? w razie co wal na priv. albo do mnie albo do Bola. Jacek ja chcę skorzystać z szewca batalionowego, jutro zabieram trzewiki, do Was pamiętasz chyba co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Slajmi130 sprawdź skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Cyt.Bolo masz zamiar...."Tak zgadza się Jacku,jeżeli chodzi o podeszwy i podbicie to twoje usługi są pierwsza liga,jednak o rozszerzenie w łydkach to chyba każdy szewc to zrobi,nie ma problemu nawet domowymi sposobami.Np.dyktą natrzeć i w rozpieraki wlożyć.P.S.Chyba nadajemy na tych samych falach gdyz przejżałeś me zacne zamiary.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 panowie, ale pogaduchy kaczuchy pomiędzy ziomalami z jedego miasta to priv, a może real przy sympatycznym lokalnym wyrobie z chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2011 Ma ktoś może troki do zelty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Ja mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Pewnie wielu Kolegów je ma ;)Ale, jak rozumiem pytasz o takie, które mógłbyś nabyć?Ładne, paciane późnowojenne:http://www.rekonstrukcja.pl/product_info.php?products_id=384A wczesne, z knopikiem pojawiają się często na Allegrze – teraz nie ma, ale popytaj w sklepach Xmagnusa, Partyzanta.Albo sam zrób sobie:http://panzerlehr.mojeforum.net/viewtopic.php?t=779&highlight=trokiModeratorze, wybacz kryptoreklamę, ale to w Zbożnym celu – żeby pomóc Koledze! PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Naturalnie w swej nieprzebranej łaskawości wybaczam :) A co ludzki ze mnie Pan :):):) W takim celu zawsze, proszę częściej Hindusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.