Skocz do zawartości

ASG m14 - jakiej firmy

michal123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, juz jakis czas temu planowalem ropoczecie zabawy w ASG, ale nie wyszlo, teraz jestem przygotowany do kupna repliki. I tak...

Koniecznie zapatrzylem sie na ten karabin ( m14,abs.metal ) i inny nie wchodzi w gre, pytanie tylko jakiej firmy, prosze o podpowiedz doswiadczonych uzytkownikow badz ludzi bedacych w temacie, pozdrawiam.

Chodzi o niedrogą replikę do +/- 600 zl, wiem ze w tej cenie to tylko Chiny ale lista firm i ofert dosc dluga? a to moj pierwszy karabin i nie chce wydac 2.000+ .

Prosze o podpowiedz, jak na poczatek mysle ze wystarczy takowy sprzet.

Ta i pewnie jeździć tylko bmw i audi bo reszta się nie nadaje.
Mam M16 z JG szału nie ma ale wszystko działa i strzela, z tego co widziałem u ludzi boyi robi fajne repliki trzymają się kupy i strzelają też nieźle. Jedynie to baterie jest dobrze wymienić na mocniejszą na początku.

Draven,ja mam Opla Astre1,nie Bmw ani Audi. Wybacz ale nie trafiłem jeszcze czegoś chińskiego aby było dobre i długo służyło. Wycieraczki do auta musiałem wyrzucić w ten sam dzíeń w którym kupiłem,wiatrówka się popsuła po paczce śrutu,zabawki które kupíłem dziecku okazały się niebezpieczne dla malca itp.itd. wiele mógłbym wymieniać.O wykrywkach z Chin nie wspominając-szajs przez duże SZ.
Pozdrawiam.

Pewnie masz sporo racji ale odnośnie ASG to na początek nie ma co pakować się w sprzęt za ponad tysiaka lub dwa bo nie wiesz czy Cie wciągnie czy ekipa się nie wykruszy po roku itp. Zawsze replika może gdzieś grzmotnąć o ziemię zwłaszcza w budynku i nawet sprzęt japoński tego nie wytrzyma. Wiadomo, że w chinolu coś tam będzie latało, może trzeba będzie skleić taśmą itp ale jak się nie jest pewnym to warto zacząć od tej opcji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie