Spalice Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 Witam.Trafiłem swego czasu taki przedmiot,sygnowany logiem Bosch.Nie do końca jestem pewien co to jest i jak się porawnie nazywa i gdzie było stosowane(samolot?).
Catadero Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Przykładowo magneto SCINTILLA, ale sposób zapłonu taki sam.C.
Spalice Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 Witam.Trafiłem swego czasu taki przedmiot,sygnowany logiem Bosch.Nie do końca jestem pewien co to jest i jak się porawnie nazywa i gdzie było stosowane(samolot?).
Spalice Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 Te kable są jakby parciane,gumowane jakby z zewnątrz.W każdym jednym wewnątz znajduje się drut.
Spalice Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 Z przodu przewody są ponumerowane od 1 do 6.
batagur Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 wygląda na rozdzielacz zapłonu/ iskrownik z czegoś 6 garowego
karabin Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Rozdzielacz zapłonu do silnika spalinowego z zapłonem iskrowym. Na mój gust do BMW,ale pewny nie jestem.
Pytanie
Spalice
Witam.
Trafiłem swego czasu taki przedmiot,sygnowany logiem Bosch.
Nie do końca jestem pewien co to jest i jak się porawnie nazywa i gdzie było stosowane(samolot?).
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.