cieszynski Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Napisano 9 Styczeń 2011 Witam może ktos wie gdzie zdobyc czeci BOYI -Kar98K komora i zamek.
skolcio Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Na znanym serwisie aukcyjnym co jakiś czas się pojawiają.
GeneralRemek Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 http://www.taiwangun.com/Pytaj tu, sklep w 100% zaufany, czasem mają.
skolcio Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Mój egzemplarz kupiony w tym sklepie był przysłany z wadą, a parę miesięcy po naprawie cały się rozleciał.
Opus Dei Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Hmmm... nie sądzę, żeby to była wina sklepu. Co jakiś czas się w nim zaopatruję i jeszczę nigdy nie zdażyło mi się spotkać z zepsutym lub uszkodzonym towarem. Ogólnie repliki boya jeżeli chodzi o ich eksploatację, to nie słyną z trwałości i niezawodności. Miałem okazję przez pewien okres czasu użytkować karabin aeg m4 tej samej firmy. Nie było za ciekawie. Ale zato dobrze spisują się na ścianie jako gratka dla kolekcjonera ;).
Kurt Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Trzy grosze ojca prowadzącego:1. Krakman to sklep z tradycjami jak by na to nie patrzeć, chłopaki się starają jak tylko mogą by pomóc i nie kończą tylko na zwinięciu kasy i wypięciu się na klienta.2.części do Boya to jeden wielki i to nieziemski problem, nie pozostaje ci nic innego jak:A. Szukać na allezło lub zagranicznych stronach B. Dorobić sobie brakujące części C Kupić drugą replikę a tą mieć jako dawcę :)3.A miało być tak pięknie.Nerka Himlerka Pozdrawiam Kurt
cieszynski Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Napisano 11 Styczeń 2011 Czesci do BOYI które musze zdobyć to.Skrzydełko bezpiecznika. Kurek zamka.Łącznik zamka. Dorobienie z orginalnych?Może ktoś jeszcze coś doradzić.
skolcio Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Jeszcze nie określiłeś czy replika ma zachować sprawność i strzelać kulkami ASG czy ma stwarzać tylko efekt wizualny.
cieszynski Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Napisano 11 Styczeń 2011 Tylko efekt wizualny bez strzelania kulkami ASG
skolcio Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Ciężko będzie coś dorobić żeby pasowało i się trzymało. Najlepiej będzie kupić te części więc pozostaje czekać aż się coś pojawi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.