Skocz do zawartości

Nasze Odkrycia Czechy 2011.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No gratulacje fanty jak zwykle super a trafienie kazika najleprze musial cieszyć sie jak dziecko jak trafił pancerszreka .pozdrowienia .Za tydzień Wojtas udezamy do ciebie na Czechy
Napisano
ufff, a już myślałem że nas coś dużego ominęło. Teraz śląskie chłopaki mają po hełmie na głowę jak im kolega pożyczy ;-)

Wrocław pozdrawia
Napisano
Te trzy wykopane hełmy jeszcze w tym tygodniu zaczną nabierać wyglądu :) Zobaczę czy uda się coś z nich wydobyć" Wielkie pozdro dla Wojtasa !! i dla całej ekipy....wypad był fantastyczny :) Szacunek też dla Damiana...organizatora wyprawy ślązaków" jak to się tu błędnie określa :P My nie ze śląska :P Gdy tylko wyczyszczę rurki i hałery to wkleję fotki z wynikami :)
Pozdrawiam
Napisano

Witam, Proszę Państwa dziś wykopałem taką blaszkę z herbem, jest na id:).

Chłopaki dziękuję za przybycie i stworzenie ekstra klimatu, fajnie jest się poznawać wzajemnie, najcenniejsza jest nasza wspólnota, nie lubię podziałów:)

nowy film :)

http://www.youtube.com/watch?v=e_AxDe9dkdk&feature=channel_video_title

Napisano
Wojtas jesteś niezniszczalny :) Respect dla Ciebie !!
Gratuluje nowego trafienia. Coś mi się wydaje że niebawem znów Cię odwiedzimy...tylko auto nareperuje i rejestracje dorobie :D
Napisano

ło i takie coś jeszcze wyszło, oraz pełno aluminiowych tubek po maściach, nie ma sensacji ale 2 godzinki miło spędzone:) Pozdrawiam

Napisano
Czyżby z ostatniego miejsca ? :)
Rewelacyjnie !!
Może nawet nie być fantów...ale wspólny wypad...przelany pot....adrenalina....niezapomniane wrażenia...bezcenne :)
Napisano

Dziś takie coś, kolega trafił srebrny zegarek kieszonkowy z srebrnym łańcuszkiem ale nie będę specjalnie jechał robić fotek, przy okazji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie