vojtaz2 Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 Zdrowy hełmik, sensacji dziś nie było:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 drowy hełmik sensacji dziś nie było.." no bogatemu to i byk się ocieli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 Oględziny panzerszreka http://www.youtube.com/user/deezerterr?feature=mhum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 No gratulacje fanty jak zwykle super a trafienie kazika najleprze musial cieszyć sie jak dziecko jak trafił pancerszreka .pozdrowienia .Za tydzień Wojtas udezamy do ciebie na Czechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 Trzymajcie się mnie a zawsze coś znajdziecie. Czekam na was chłopy dawno was nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 ufff, a już myślałem że nas coś dużego ominęło. Teraz śląskie chłopaki mają po hełmie na głowę jak im kolega pożyczy ;-)Wrocław pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 Schreck ładny, pogratulował! <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 Gratulacje. Fanty pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 Cześć panowie!!I znowu było piękne PROSZĘ PAŃSTWA". Pozdrowienia dla wszystkich; do następnego razu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Te trzy wykopane hełmy jeszcze w tym tygodniu zaczną nabierać wyglądu :) Zobaczę czy uda się coś z nich wydobyć" Wielkie pozdro dla Wojtasa !! i dla całej ekipy....wypad był fantastyczny :) Szacunek też dla Damiana...organizatora wyprawy ślązaków" jak to się tu błędnie określa :P My nie ze śląska :P Gdy tylko wyczyszczę rurki i hałery to wkleję fotki z wynikami :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Witam, Proszę Państwa dziś wykopałem taką blaszkę z herbem, jest na id:). Chłopaki dziękuję za przybycie i stworzenie ekstra klimatu, fajnie jest się poznawać wzajemnie, najcenniejsza jest nasza wspólnota, nie lubię podziałów:) nowy film :)http://www.youtube.com/watch?v=e_AxDe9dkdk&feature=channel_video_title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Wojtas jesteś niezniszczalny :) Respect dla Ciebie !!Gratuluje nowego trafienia. Coś mi się wydaje że niebawem znów Cię odwiedzimy...tylko auto nareperuje i rejestracje dorobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1234 Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Super sprawa z tymi Czechami, fajne fanciory i fajny klimat. Pozdrowienia dla ekipy z Wrocławia a przede wszystkim dla gospodarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam dziękuję za miłe wspólny weekend, dziś jak samotny wilk w lesie znalazłem takie coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 ło i takie coś jeszcze wyszło, oraz pełno aluminiowych tubek po maściach, nie ma sensacji ale 2 godzinki miło spędzone:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Czyżby z ostatniego miejsca ? :)Rewelacyjnie !! Może nawet nie być fantów...ale wspólny wypad...przelany pot....adrenalina....niezapomniane wrażenia...bezcenne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Dziś takie coś, kolega trafił srebrny zegarek kieszonkowy z srebrnym łańcuszkiem ale nie będę specjalnie jechał robić fotek, przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Witam, mojemu koledze wyszła taka fajna tabliczka gruby mosiądz lub cynk, ciężkie. Bardzo fajna pamiątka z poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 Trafienie kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 taki se hałerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 Inny kolega trafił klamrę HJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 Troszkę wygięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 pora obiadowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 moje trafienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 moje trafienie, coś strażackiego pozłacanego hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.