Sobiepan Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Od niedawna korzystam z tego serwisu. Kupuję głównie książki. Poluje na parę tytułów, które nie są już dostępne w księgarniach i pozostaje tylko rynek wtórny. Wpisywanie w wyszukiwarkę wciąż tych samych nazwisk, tytułów, fraz jest niepraktyczne, czasochłonne i obciążone błędem. Zastanawiam się, czy istnieje jakiś program, który przeszukiwałby serwis pod kontem ustalonych sformułowań i informował o pojawieniu się aukcji z interesującym mnie tytułem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=1642 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Kolega chciał coś auto- osobiście używam podobnie jak Swięty półautomatu- wrzucam do wyszukiwarki allezło hasło mnie interesujące i umieszczam stronę z wynikiem w ulubionych. Zaglądam od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Przetestuję, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Kiedyś buszując po internecie trafiłem na porady, opisy i co najważniejsze dodatki/skrypty do różnych przeglądarek ułatwiające pracę z allegro, niestety nie dysponuję linkiem, ale idąc tropem skrypt allegro" lub program allegro" pewnie da się coś znaleźć. Radzę tylko uważać na podejrzane strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.