polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 tyfus!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Polan77 jako że bez wątpienia jesteś dziś gwiazdą dnia na Forum a też jestem kanarkowcem gratuluje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Jestem zmuszony bo na nic innego mnie nie stac. Poza tym jak przeglądam forum to widze całkiem fajne rzeczy znalezione kanarkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Pozdro nadwojciech!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 ... kanarki wszystkich regionów Polski - łączcie się :))a teraz na poważnie - polan77, jak coś śmiało pisz do mnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 tak lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotkiw Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Witam kanarkowców! kanarkowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Kanarek to Qultowy wręcz legendarny sprzęt i nie wiem co ludzie mają z tymi plażami,bo moje 250 to i w las i w pole i gdzie tylko sie da a i w wodzie też lubi.... a wyciąga ciekawostki wystarczy pokazac mu gdzie ma szukać:) Wykrywka nie ma podkreślac czyjegoś ego;p Kanar jest ok Pozdro dla Kanarków Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Tomasz co oni do nas majom diabli wiedzom...POZDRO !!!może zazdrość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ale tak na trzezwy umysł biorą te waści to nie rozumiem naprawde o co ludzią chodzi?? Gdyb Kanarek byl złym wykrywaczem to nie chodził bym z nim,a przyznać sie muszę,że myślałem przy zakupie o strikte plażowym odkrywaniu... co do czego wyszlo na to iż w polu i lesie siedziałem więcej niż na plaży z Ace 250 i nie potrzebny jest mi żaden inny bo i militarke znajdzie no cholera brak słow poprostu nie wiem i nierozumiem tego sporu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wystarczy nie mieć zbyt wygórowanych oczekiwań przy zakupie kanarka,tym bardziej później milsze niespodzianki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Dokładnie tak... i mnie zaskoczył i mam nadzieje,że będzie zaskakiwać nadal w pozytywny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Panowie ... tu nie ma żadnego sporu :)tylko lekkie żarty z opinii, które można znaleźć na Forum - vide : sprzęt poszukiwaczy.a kanarek to na Wyspach Kanaryjskich lub w klatce ... a nie do poszukiwań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Pora zjednoczyć kanarkowych Forumowiczów pod Żółtą flagą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ale mi się wątek rozwinoł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Panie tyfus czy pan przerabiał kanarka? a tak poza tym widze,że mamy już herb dla naszego malego panstewka.Jak każde szanujące się państwo jest to oczywiści ptak szlachetny i dostojny,goszczący u boku wielu majesttycznych osób.Każdy od zawsze chciał mieć kanarka przy sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Coby nie zaśmiecać Forum.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=682197#1185305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Załóżmy kategorie na forum Kanrki ;p wstęp tylko dla kanarkowych panów z odpowiednim sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Jutro nowy wypadzik w teren i nowy wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Kanarkowym!! skrytożercom!! mówimy...stanowcze - Nie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 dobra Koledzy - koniec trollowania i zaśmiecania wątku polan77dalsza dyskusja na HP w podanym linku przez Nadwojciecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 dokladnie jaki rejo wielkopolski? bo szukam desperata?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 andzy a skąd jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Trzemeszno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Sobotnie znajdki...Zdrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.